kloostertafel Steigerhout

Kloostertafel van steigerhout

Kloostertafels van steigerhout zien we in steeds meer interieurs terug. Een kloostertafel van steigerhout kenmerkt zich door zijn natuurlijke en robuuste karakter. De dikke poten en de tussenbalken die het dikke tafelblad dragen en de grote lengte van de tafel.

Een veelvoorkomende misvatting is dat kloostertafels gemaakt worden van kloosterhout. De tafels worden gemaakt van verschillende soorten hout, waaronder steigerhout. Kloostertafels komen vooral voor als eettafels, maar kunnen ook prima fungeren als salontafel of als tafel voor buiten.

Kloostertafels zijn uniek

Het contrast van een kloostertafel maakt de tafel zo uniek. De tafel is robuust, maar geeft ook een heel sfeervolle uitstraling in uw woonkamer of in uw keuken.
Een kloostertafel van steigerhout is een uiterst geschikte optie om uw interieur op betaalbare wijze uniek, sterk en sfeervol te maken. Steigerhout staat vooral bekend als de loopplanken die gebruikt worden om steigers beloopbaar te maken in de bouwwereld. Het ongeschaafde hout, doorgaans afkomstig uit Noord-Scandinavië wordt de laatste jaren ook steeds meer in de meubelwereld gebruikt. Zo ook bij kloostertafels.

Grote afmetingen

Een groot voordeel van een kloostertafel is dat uw met veel gezinsleden rondom de tafel kunt plaatsnemen, gezien de grote van de tafel die soms wel drie meter lang is. Het belangrijkste is uiteraard dat u uw kloostertafel van steigerhout wel kwijt kunt in uw huis, dus maken wij onze kloostertafels klaar naar uw afmetingswensen, zodat hij perfect binnen uw keuken, in uw kamer, of onder uw afkapping past. Hiermee heeft u uw perfecte kloostertafel binnen en kunt u er urenlang aan plaatsnemen om de krant door te nemen, een gezelschapsspelletje met uw gezin te spelen of om er heerlijk aan te eten. Met een kloostertafel van steigerhout bent u er bovendien van verzekerd dat u voorlopig goed zit, aangezien de tafels bekend staan om hun sterke en betrouwbare kwaliteit, zodat u de komende jaren geen zorgen heeft om uw kloostertafel.