Kloostertafel salontafel

Een kloostertafel als Salontafel

Kloostertafels zijn op het moment de populairste stijl in tafels. Of het nu gaat om eettafels, tafels voor buiten, statafels of om salontafels. Kloostertafels, ook wel kasteeltafels genoemd, komen in steeds meer woningen voor. Als eettafel zijn ze bijzonder gewild, maar ook als salontafel doet een kloostertafel prima dienst. Een kloostertafel heeft vaak een uniek contrast. Het heeft een robuuste en sterke uitstraling, maar geeft tegelijkertijd een rustieke en sfeervolle invulling aan uw woonkamer of keuken. Aangezien we de tafel in alle soorten en maten terugzien, neemt de aanvraag naar kloostertafels steeds meer toe.

Uw gewenste afmeting

Een kloostertafel schikt voor binnen en buiten. In de tuin past hij door zijn natuurlijke uiterlijk bijzonder goed en door zijn lange afmetingen is het in bijna elke keuken ook een prachtige optie als keukentafel. Wat veel mensen niet weten is dat een kloostertafel als salontafel ook steeds meer aan populariteit wint. Een kloostertafel hoeft namelijk niet altijd breed, hoog en lang te zijn. In een compactere versie doet hij uitstekend dienst als ruime salontafel, waar het hele gezin rondom kan zitten. Het grote voordeel van een houten salontafel is de sterkte en het natuurlijke uiterlijk. Als deze eigenschappen u bevallen, dan is een kloostertafel als salontafel geheid iets voor u.

Meer sfeer in uw woonkamer

Aangezien elke woonkamer andere afmetingen heeft en uw wensen bij ons centraal staan, maken wij onze kloostertafels als salontafel precies voor u op maat, zodat hij perfect past in uw woonkamer. Ook hebben wij een eigen showroom, waar u bij behoefte salontafels als kloostertafel kunt komen bezichtigen. Een kloostertafel als salontafel is een mooie manier om uw woonkamer een unieke uitstraling te geven. U zorgt er bovendien voor dat u jarenlang vooruit kunt met uw salontafel, aangezien kloostertafels door hun sterkte jarenlang mee gaan en niet snel beschadigen. Dus bent u toe aan een nieuwe salontafel en op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een kloostertafel als salontafel.