Eiken kloostertafel

Eiken kloostertafel

Bent u al een tijdje op zoek naar een nieuwe salontafel, eettafel of een andere tafel in uw huis? Mocht u een keer helemaal voor iets anders willen gaan, dan bent u bij ons goed. Wij bieden tegen een betaalbare prijs kloostertafels van eikenhout en andere houtsoorten. Een kloostertafel staat bekend om zijn robuuste uiterlijk, maar sfeervolle aanzicht. Een kloostertafel is lang niet bij iedereen bekend. Allereerst omdat de tafel nog niet zo lang populair is zoals nu. In de Middeleeuwen werd de tafel al gebruikt, maar pas sinds enkele jaren geniet hij een enorme populariteit. Ten tweede komt de tafel vaak voor onder een andere naam. Een naam die verwijst naar de Middeleeuwen: de kasteeltafel. De naam kloostertafels komt echter vaker voor.

Kwalitatief materiaal

Wij bieden kloostertafels aan in verschillende soorten en maten en ook in verschillende houtsoorten. Een eiken kloostertafel bijvoorbeeld is een tafel die de afgelopen tijd veelvuldig over de toonbank gaat. Een kloostertafel zorgt niet alleen voor een uniek aanzicht van uw keuken of woonkamer, maar u zorgt er ook nog eens voor dat u jarenlang vooruit kunt met uw tafel. Kloostertafels staan namelijk bekend om hun sterke kwaliteit, waardoor u bij de aankoop van uw tafel niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Speciaal op maat gemaakt

Een kloostertafel komt vaak voor als eettafel. Dit komt mede omdat een kloostertafel vaak grote afmetingen heeft. Vooral de lengte van een kloostertafel is opvallend. Deze houden vaak niet op bij twee meter, maar komen ook vaak voor met een lengte van drie of vier meter. Het belangrijkste is dat een eiken kloostertafel wel past in een keuken of woonkamer, dus wordt deze voor u precies op maat gemaakt. Kloostertafels zijn niet altijd van eikenhout. De tafel komt voor in verschillende houtsoorten, die u allemaal tegenkomt in ons gevarieerde assortiment van kloostertafels.